Evenimente de neuitat

Personalul nostru vă întâmpină întotdeauna cu profesionalism şi o servire impecabilă.

Indiferent că este vorba de doar de o masă în oraş sau de un eveniment organizat până în cele mai mici detalii, restaurantul Brădet vă stă la dispoziţie tot timpul anului. Aici este locul potrivit pentru a celebra evenimentul nunţii dumneavoastră, mese de afaceri, dar şi pentru o cină romanticăla lumina lumânarilor. Este locul în care intimitatea calitatea serviciilor, dar mai ales mâncărurile apetisante cu specific românesc şi vinurile fine, crează acea astmosferă caldă şi discretă care inspiră şi destinde.

Locaţia dispune de două saloane din care un salon rusticcu elemente specifice stilului tradiţional românesc, fapt ce-i conferă un ambient pitoresc şi o atmosferă intimă, precum şi un salon elegant potrivit pentru orice eveniment. Vă oferim de asemenea servicii de catering pentru evenimente, firme şi instituţii. Vă aşsteptăm cu interes să ne treceţi pragul pentru a vă convinge de calitatea serviciilor pe care le oferim.

Pentru momentele importante din viaţa dumneavoastră, vă stăm la dispoziţie cu organizări de mese festive, nunţi, botezuri, zile onomastice.